GAFFER-CAFE – KAHVILASI VARKAUDEN KESKUSTASSA!

Tervetuloa Gafferiin!

Poikkeuksellisesti Gafferin Forumin toimipiste on suljettuna! Muutamme 1.4.2020 vain pavun heiton päähän K-market Herttuun Kauppakadulle! Avaamme 1.4.2020 Gafferin take-away pisteen kaupan lihatiskin alueelle. Samalla kauppareissulla saat napattua kätevästi kaiken mukaasi saman katon alta; herkulliset räätälöidyt salaatit ja patongit, jälkkäriksi vaikka super suosittua Gafferin lime-sitruunajuustokakkua ja kaupan puolelta ruoka- ja käyttötavarat! Ja samalla tuet paikallisia yrittäjiä <3

Päivitämme lisätietoa menusta ja aukioloajoista verkkosivuillemme sekä someen aktiivisesti!

Gafferin yrittäjät Vilma ja Eevi kiittävät kaikkia asiakkaita, jotka kannattavat Gafferia ja muita pienyrityksiä näin poikkeuksellisena ja haasteellisena aikana!

#ostapieneltä

Toivotamme kaikille tsemppiä koronakriisin keskellä, kyllä tästä selvitään <3

Kahvilamme

Tarjoamme sinulle ammattimaisen mutta rennon palvelun sekä herkullisia makuja. Palvelemme teitä aina yhtä iloisesti, savolaisella rempseydellä höystettynä!

Gaffer-Cafe palkittiin ykkössijalle Kuopion kauppakamarin vuoden 2019 Parasta Palvelua kilpailussa, hotellit ja ravintolat kategoriassa.

Gaffer-Cafe palkittiin myös Varkauden kaupungin Palvelun Helmi 2019 -yritykseksi!

Juomamme

Gaffer loves coffee! Saat nauttia kahvisi tuoreena ja vastajauhettuna. Jauhamme pavut suodatinkahviin paikan päällä, juuri ennen suodatusta ja valmistusta. Tällä takaamme, että jokainen kuppi on täynnä aromeja ja tuoretta, laadukasta kahvia.

Pavut Gafferin kahveihin tulevat Kuopiosta, Record Coffee Company pienpaahtimolta, joka koostuu makujen ammattilaisista, käsityöläisistä ja maailmaa matkanneista persoonista. Heidän paahtofilosofia on paahtaa kahvit korostaen jokaisen kahvin ominaismakuja. Meille on tärkeää tietää papujemme laatu ja alkuperä. Yhteistyöllä paahtimon kanssa tiedämme kahvien matkan viljelmältä kuppiin saakka.

Myymme myös papuja ja jauhettua kahvia näppärissä 250 gramman pakkauksissa, jotka toimivat esimerkiksi oivana lahjaideana kahvin ystävälle <3

Yhteystietomme

Take-away myyntipiste, K-market Hertun lihatiskin alueella

Kauppakatu 29

78200 Varkaus

puh. 020 793 1959
e-mail. info@gaffer-cafe.com

Forumin toimipiste (toistaiseksi suljettu koronaepidemian takia)

Pirnankatu 4
Forum
78200 Varkaus